Fenerbahçe Kayserispor maçında bir penaltı kararı daha! Ramazan Civelek ve Berisha...
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, mücadelenin uzatma dakikalarında maçtaki ikinci penaltısını kazandı. Hakem Cüneyt Çakır, Kayserispor ceza sahasında Ramazan Civelek'in Mergim Berisha'yı düşürdüğü pozisyonda VAR incelemesi sonrası penaltı kararı verdi. İşte o pozisyon... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.11.2021 - 21:27
Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kayserispor'u konuk etti.
Sarı-lacivertliler, ilk yarıda elle oynama gerekçesiyle kazandığı ve İrfan Can Kahveci ile değerlendiremediği penaltının ardından maçın uzatma dakikalarında Ramazan Civelek'in Mergim Berisha'yı düşürdüğü pozisyonda VAR incelemesi sonrası bir penaltı daha kazandı.
Fenerbahçe'de topun başına geçen Mesut Özil, 90+9. dakikada attığı golle takımının sahadan 1 puanla ayrılmasını sağladı.
İşte o pozisyon:
(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır)
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci'den Jose Mourinho'nun ayrılığı sonrası flaş paylaşım geldi. -
Fenerbahçe'de Benfica'ya elenmesinin ardından görevden alınan Jose Mourinho'nun ayrılığı, Dünya'da gündem oldu. İşte dış basında yer alan manşetler... -
Fenerbahçe'de Jose Mourinho ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçecek yeni teknik direktör çok büyük merak konusu haline geldi. İşte Kanarya'nın başına geçme ihtimali olan şuanda herhangi bir takımı çalıştırmayan yıldız isimler... -
Sarı-lacivertlilerin uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Kerem Aktürkoğlu transferinde mutlu son çok yakın.