Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'den stopere dev hamle! Listede 2 aday (Fb haberi)
Stoper mevkisinde transfer girişimlerine başlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Attila Szalai'ye partner arayan sarı lacivertliler, yıldız isimleri gündemine aldı. Kanarya, savunma bölgesine en az 1 isim almayı düşünürken, bu bölge için 2 aday belirledi. İşte ayrıntılar.... Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
Mauricio Lemos'u gözden çıkaran, Marcel Tisserand'ın performansını da yeterli bulmayan Fenerbahçe, gelecek sezon stopere en az bir takviye yapmayı planlıyor.
İLK HEDEF BOATENG!
Arayışları sürdüren sarı-lacivertli kurmaylar ilk aday olarak Bayern Münih'le sözleşmesi bitecek Jerome Boateng'i belirledi.
RAKİP CİDDİ!
Sarı-lacivertliler 32 yaşındaki Boateng için Tottenham ile çekişiyor. Hedef daha iyi bir ücret önerip, Alman stoperin rotasını İstanbul'a çevirmek.