Fenerbahçe'de derbi sonrası alarm! 3 futbolcu...
Süper Lig'in 10. haftasındaki Beşiktaş ile karşılaşan ve 4-3 mağlup olan Fenerbahçe'de, savunma ve orta saha pozisyonunda yapılan hatalar tepki çekti. Fenerbahçe'de özellikle 3 futbolcu temposuzluğu ile soru işareti yarattı. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.12.2020 15:26
- Güncelleme Tarihi: 01.12.2020 15:36
Süper Lig'in 10. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-3 mağlup olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Erol Bulut'un kadro tercihleri eleştirilmişti.
Stoperde Serdar Aziz'i kesip Lemos'a görev veren genç teknik adamın bu tercihi sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepki çekmişti.
Kanarya'da orta saha kurgusu da konuşulmaya başlandı. Gustavo, Sosa ve Ozan Tufan'ın birlikte oynadığı maçlarda takımın temposunu düşürdüğü savunuldu.
Teknik direktör Erol Bulut ilk 10 maçın 6'sına bu üçlü ile başladı. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmaların 4'ünü kazanırken, 1'ini kaybetti, 1'inde berabere kaldı.
Ancak 3 puan alınan iki maçta (Trabzonspor ve Antalya) galibiyet Sosa'nın çıkmasından sonra geldi. Trabzon maçında Sosa ile ilk yarı 1-0 geride kapandı.
Cisse girdikten sonra maç 3-1'e geldi. Antalya'da ise durum 1-1'ken Sosa ve Ozan çıktı, ardından Perotti penaltıdan galibiyeti getirdi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi, saha içindeki gerginlik ve bitiş düdüğünün ardından yaşanan olaylarla gündeme geldi. Ezeli rakiplerin karşı karşıya geldiği mücadele, uluslararası basında da geniş yankı uyandırdı. İşte olaylı derbinin ardından yabancı basında atılan manşetler... -
Fenerbahçeli Archie Brown, Galatasaray derbisinin ardından yaşanan kavga hakkında açıklamalarda bulundu. Boynundaki yarayı gösteren İngiliz futbolcu, Abdülkerim Bardakcı'nın Matteo Guendouzi'nin saçını çektiğini öne sürerek yaşananlara tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray derbisinde alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından ilk yarıdaki performansı eleştirdi. İkinci yarıda toparlandıklarını belirten Kartal, “Taraftarlarımızdan özür diliyoruz” ifadelerini kullandı.