Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a karşı imha timi hazır
Fenerbahçe'de hücum hattı yine Samatta, Pelkas ve Valencia’ya teslim. Caner ‘öldürücü’ ortalarıyla destek verecek. ‘Yedek kuvvet’ Papis Cisse.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.11.2020 01:46
Fenerbahçe, Antalya'ya tam kadro hazırlandı. Eksik ve cezalı oyuncusu bulunmayan Erol Bulut'un 3 maçtır kazanan onbiri bozması beklenmiyor. Sarı-lacivertliler sahaya kalede Altay, savunmada Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Caner, orta sahada Luiz Gustavo, Jose Sosa ile Ozan Tufan, kanatlarda Valencia ve Pelkas, ileri uçta Mbwana Samatta tertibiyle çıkacak. Gol kozları yine Samatta, Pelkas ve Valencia olacak. Caner Erkin sol, Gökhan Gönül ise sağ kanattan ataklara destek verecek. Trabzonspor maçının yıldızı Papiss Cisse yine yedek kuvvet olarak kulübede yer alacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Mason Greenwood ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 25 yaşındaki yıldızın, İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası takımın başına getirilen Dirk Kuyt'tan sürpriz bir talepte bulunduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB Spor haberi) -
Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacak olan Marco Asensio hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, İspanyol yıldızla ilgili gündem yaratacak bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 31 Ekim Cumartesi günü evinde Göztepe'yi konuk edecek. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında Fenerbahçe, evinde Liverpool'u ağırlayacak. İngiliz basınında yer alan habere göre, kritik karşılaşma öncesi Liverpool'da dev bir kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)