"Fenerbahçe’ye her an transfer olabilirler"
Transfer gündemine gelen isimlerden Selmani ve Murat Elkatmış için Menemen'den açıklama geldi. İzmir ekibinin hocası Cenk Laleci, F.Bahçe'nin resmi teklif yaptığı iki futbolcunun takımdan ayrılabileceğini söyledi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.08.2020 06:40
Transfer gündemine gelen isimlerden Selmani ve Murat Elkatmış için Menemen'den açıklama geldi. İzmir ekibinin hocası Cenk Laleci, F.Bahçe'nin resmi teklif yaptığı iki futbolcunun takımdan ayrılabileceğini söyledi. 22 yaşındaki kaleci Selmani ile 19 yaşındaki kanat oyuncusu Murat, 2019-20'de takımlarının önemli isimleri arasında yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri, öne çıkan istatistikler ve son gelişmeler merak konusu oldu. -
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi savunmadaki belirsizlik sürüyor. Milan Skriniar'ın partneri henüz netleşmezken İsmail Kartal'ın Kojo Oppong, Mert Müldür ve Archie Brown arasından yapacağı tercih merakla bekleniyor. Sol bekte ise Levent Mercan'ın da oynama ihtimali bulunuyor. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında takıma katılan tecrübeli oyuncuyu eski kulübünün bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte transferde tüm detaylar... -
Hüseyin Özkök, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Özkök, sarı-kırmızılıları bir adım önde gördüğünü belirtirken Fenerbahçe'nin galibiyetinin de sürpriz olmayacağını ifade etti.