CANLI
SKOR

Yiğit Kerem için Fenerbahçe ve Anderlecht resmi teklifte bulundu

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da yetenekli genç futbolcu havuzuna eklemek istediği Yiğit Kerem için resmi teklifte bulundu. Kerem için resmi teklifte bulunan bir diğer takım ise Belçika'nın köklü kulüplerinden Anderlecht oldu.

Yiğit Kerem için Fenerbahçe ve Anderlecht resmi teklifte bulundu

TFF 2. Lig Play-Off finalinde Tuzlaspor'a penaltılarla yenilip bir üst lige çıkma şansını kaçıran Manisa Futbol Kulübü'nün 15 yaşındaki oyuncusu Yiğit Kerem'e Fenerbahçe ve Belçika ekibi Anderlecht talip oldu.

Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, her iki kulübün de Yiğit için girişimde bulunduğunu açıkladı.
Yiğit Kerem için Fenerbahçe ve Anderlecht resmi teklifte bulundu - 1

Manisa Futbol Kulübü'nün altyapıya çok değer verdiğini dile getiren Aktan, "Yiğit için Fenerbahçe ile sözlü bir görüşmemiz oldu. Anderlecht ise resmi teklifte bulundu. Oyuncumuz için belirlediğimiz bonservis bedelini kulüplere söyledik. Şu an Anderlecht ile görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Manisa FK'nın 2019 yılında profesyonel sözleşme imzaladığı orta saha oyuncusu bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 karşılaşmaya çıktı.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!