F.Bahçe Medhi Benatia'nın peşine düştü
Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, bir dönem İtalyan devi Juventus'ta forma giyen Faslı stoper Medhi Benatia'nın peşine düştü. Şu anda Fas’ın Al Duhail takımında oynayan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyebileceği dile getirildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.04.2020 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 20.04.2020 - 09:16
Kanarya için Fas'tan bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, son olarak kökenlerinin dayandığı Fas'ta Al Duhail forması giyen Medhi Benatia ile ilgilendiği ileri sürüldü. Uzun yıllar Bayern Münih ve Juventus formalarını giyen 33 yaşındaki stoperin, Fas'ta aradığı rekabetçi ortamı bulamadığı ve Avrupa'da bir kulübe dönmek istediğini dile getiren Fas basını, yayınladığı haberde "Benatia, Avrupa'ya geri dönmek istiyor" ifadelerini kullandı.
PARA GÜZEL AMA...
Al Duhail'de iyi para kazanmasına rağmen, Avrupa'ya dönüş sinyali veren Benatia'nın, Juve'den yakın arkadaşı Mario Mandzukic'e "Burada para güzel ama heyecan yok. Fas'ta oynama hayalimi de gerçekleştirdim. Avrupa'ya dönüp şampiyonluklar yaşamak istiyorum" dediği öğrenildi. Haberde Kızılyıldız ve FSCB'nin talip olduğu Benatia'ya en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldi ve Türkiye'ye gitme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
KARİYERİNDE 9 KUPA KAZANDI
Futbol hayatına Fransa'da başlayan Medhi Benatia, Marsilya'da yıldızını parlattıktan sonra Clermont'a, oradan da Udinese'ye gitti. 2013'te Udinese'den 13.5 milyon euro'ya Roma'ya transfer olan Benatia, 1 yıl sonra 28 milyon'a Bayern'in yolunu tuttu. 2017'de bu kez 16.7 milyon euro'ya Juve'nin yolunu tutan 33 yaşındaki stoper, 2019 Ocak ayında 8 milyon euroya Al Duhail'e gitti. Benatia, kariyerinde 9 kupa kazandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Rams Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında kritik bir kayıp yaşadı. Sarı lacivertlilerde alınan skor sonrası özellikle yeni transfer Kerem Aktürkoğlu'na yoğun tepki geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu RAMS Başakşehir deplasmanında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok kritik 2 puan kaybetti. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül RAMS Başakşehir-Fenerbahçe maçının ardından o yıldızı eleştirdi. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, zirve yarışında 2 puan bıraktı. Spor yazarları RAMS Başakşehir-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.