Hidayet Türkoğlu'dan Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Beko'da koronavirüs (COVID-19) testleri pozitif çıkan 4 kişi için geçmiş olsun mesajı paylaştı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.03.2020 - 18:07
Hidayet Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Beko'da koronavirüs testleri pozitif çıkan 4 arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece ve insanlık olarak geçirdiğimiz bu zor günleri daha önce olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Üzüntümüz, mücadelemizi engellemeyecek" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Sarı-lacivertlilerin Ganalı stoperi Alexander Djiku, Rusya yolcusu. -
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe hareketli günlerden geçiyor. Kerem, Asensio ve Ederson hamleleriyle ses getiren sarı-lacivetliler, yönünü orta saha eklemesine çevirmişti. Orta saha mevkisinde gündeme gelen iki yıldızın transferinden ve vazgeçen Fenerbahçe, listedeki diğer isimler için harekete geçme kararı aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Transfer çalışmalarına dört bir koldan devam eden Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe'de forma giyen o isim için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Fenerbahçe haberleri (BJK FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da hem bu karşılaşmayı yorumladı, hem de sarı lacivertlilerin yollarını ayırdığı teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)