Futbolda Şike Davası'nda karar kesinleşti! Aziz Yıldırım...
Futbolda Şike Davası'nda Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların örgüt kurma suçundan beraatleri kesinleşti.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2020 - 21:57
13'üncü Ağır Ceza Mahkemesinin dosyayı incelemesinin ardından, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin bozma kararına uygun olarak, bazı sanıklar ve suç tipleri bakımından verilen önceki beraat kararını kesinleştirdi. Bu kapsamda, örgüt suçundan ceza alan, aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulundugu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları kesinleşmiş oldu.
Bu yargılamaya konu soruşturmada toplanan delillerin örgüt kapsamında toplandığı değerlendirildiğinde, bunların delil niteliğinin olmadığı konusundaki tartışma son buldu.
Öte yandan Beşiktaş ve Giresunspor tarafı için verilmiş olan beraat kararları da kesinleşmiş olduğundan dosyadaki sanık sayısı azalmış oldu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Brezilyalı futbolcunun ara transfer döneminde sarı lacivertli kulüpten ayrılmak için büyük bir fedakarlık yapmaya hazırlandığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan isimlerden İrfan Can Kahveci, yaşanan sürece dair resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında deplasmanda Viktoria Plzen ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Çekya takımlarından Viktoria Plzen ile karşılaşacak. Maç öncesi sarı lacivertlilerin kamp kadrosu açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)