Fenerbahçe Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında yarın İstikbal Mobilya Kayserispor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmana futbolcuların, pas ve pres çalışmasıyla başladığı belirtildi. Antrenmanın taktik çalışmayla sona erdiği ifade edildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.11.2019 15:06
- Güncelleme Tarihi: 02.11.2019 15:17
Nabil Dirar ve Harun Tekin'in takımla çalıştığı, Max Kruse ve Adil Rami'nin ise özel program dahilinde antrenman yaptığı aktarıldı.
Sarı-lacivertliler, akşam üzeri uçakla Kayseri'ye gidecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Geçmiş yıllarda Fenerbahçe formasını terleten Nijeryalı eski futbolcu Emmanuel Emenike, Fenerbahçe'yi ziyaret etti. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için eski kulübünden dikkat çeken bir açıklama geldi. Avrupa'nın dev ekibi, deneyimli oyuncunun ilerleyen yıllarda yeniden takıma dönme ihtimaline yeşil ışık yaktı. İşte detaylar... (FB Spor haberi) -
Lige verilen milli arada transfer planlamalarına başlayan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sarı lacivertliler, 21 yaşındaki sürpriz bir yıldız için devreye girdi. Öte yandan Kanarya'nın transferde Galatasaray ile karşı karşıya geldiği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB Spor haberi)