Fenerbahçe Fejsa'yı kadrosuna katmaya çok yakın
Fenerbahçe, Sırp ön liberonun transferinde de sona yaklaştı. Ljubomir’in 6 yıllık Benfica macerasını bitirip, Fenerbahçe’ye imza atacağı belirtildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.07.2019 08:01
Transfer atağını sürdüren Fenerbahçe'de sıra ön liberoya geldi... Birçok oyuncu ile görüşen sarı-lacivertliler, Benfica'dan Ljubomir Fejsa'da mutlu sona yaklaştı. Portekiz'in A Bola gazetesi dün okuyucuları ile paylaştığı haberde, Fejsa'nın Benfica ile 6 yılı dolduran sözleşmesini bitirmeye hazırlandığını belirtirken, birkaç ufak pürüzün giderilmesi durumunda Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğunu iddia etti.
TATİLDE HABER BEKLİYOR
Anlaşmanın bu hafta sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi. Öte yandan Sırbistan Milli Takımı'nda yer aldığı için henüz Portekiz'e dönmeyen Fejsa, tatiline devam ediyor. 30 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'den haber beklediği belirtildi. Fejsa'nın, kulüpler arasındaki son detayların halledilmesinin ardından İstanbul'a gelerek önce sağlık kontrolünden geçmesi, ardından sözleşme imzalayıp, takıma katılması bekleniyor.
MARSİLYA'DA KALIYOR
Kanarya'nın gündemindeki diğer ön libero Luiz Gustavo ise Marsilya'da kalıyor. Haberi L'Equipe gazetesi verdi. Marsilyalı yöneticilerin ağzından, "Brezilyalı oyuncu için resmi bir teklif almadık. Gustavo ayrılmayacak" sözlerine de yer verildi. 31 yaşındaki Luiz Gustovo için Damien Comolli, Fransa'ya giderek, görüşmelerde bulunmuştu.
'COMOLLİ ARARDI'
Fiorentina'lı orta saha Bryan Dabo'nun menajeri Patrick Mendy, Fenerbahçe ile hiçbir temaslarının olmadığını açıkladı: "Bunlar sadece söylenti. Çünkü Comolli'yi tanıyorum, böyle bir şey olsaydı beni arardı... Dabo, Fiorentina'ya odaklandı ve kendini kabul ettirmek istiyor."
ÇAĞLAR'A İZİN ÇIKMADI
Leicester City'ye Çağlar Söyüncü için yapılan teklif reddedildi. İngiliz basını, teknik direktör Brendan Rodgers'ın 23 yaşındaki oyuncudan bu sezon daha fazla yararlanmak istediğini belirtti. Çağlar yeni sezonda Harry Maguire, West Morgan ve Evans ile forma savaşı verecek.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculardan Nathan Ake maç öncesi açıklamalar yapıyor. -
Fenerbahçe, Marco Asensio'nun sakatlık durumu ve tedavi süreci hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, önümüzdeki hafta Marco Asensio'nun ameliyat olacağını açıkladı. -
Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performans ile beklentilerin altında kalan yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kötü performansı devam etmesi halinde o yıldızı ilk 11'den kesebileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin beklenen açıklamalar geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin ve Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol yıldızın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Dizindeki kıkırdak lezyonu nedeniyle ameliyat edilecek olan Asensio'nun yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kaçıracağı kritik maçlar da belli oldu. İşte Asensio'nun forma giyemeyeceği karşılaşmalar...