Salih Uçan Fenerbahçe'ye veda etti
Fenerbahçe'den İtalya'nın Empoli takımına önce kiralık ardından da bonservisi ile verilen Salih Uçan, bir veda mesajı yayımladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.06.2019 16:30
Salih Uçan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, "Henüz 18 yaşında Fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Geldiğim ilk sezondaki UEFA Avrupa Ligi yarı finali, bir sezon sonraki lig ve kupa şampiyonluğu benim için harika deneyimlerdi. Burada yaşadığım güzel günler, başarılar, biriktirdiğim iyi anılar, arkadaşlıklar hafızamdan asla silinmeyecek." ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli taraftarlara da teşekkür eden 25 yaşındaki futbolcu, "Sevgili Fenerbahçe taraftarları, geldiğim ilk günden beri bana destek oldunuz. Sizler için mücadele etme imkanı bulduğum her dakika benim için çok önemliydi. Bugüne kadar bana yardımcı olan hocalarıma, başkanlarıma ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin." değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de, Beşiktaş yenilgisi sonrası çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın, Roma karşılaşmasıyla birlikte taktik değişikliğe gideceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, 10 Eylül Perşembe günü sahasında İtalyan ekibi Roma ile karşılaşacağı UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçının hazırlıklarına devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de, 10 Eylül Perşembe günü oynanacak Roma maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde geri dönüşü merakla beklenen İspanyol yıldız Marco Asensio hakkında sürpriz bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe-Roma karşılaşmasının hakemi belli oldu. İşte detaylar...