Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı biletleri satışa sunuluyor
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. haftasında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'yı konuk edeceği karşılaşmanın biletleri, 30 Eylül Pazar günü satışa sunulacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.09.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 28.09.2018 19:28
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 4 Ekim Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak maçın biletlerinin, yüksek divan kurulu, kongre ve temsilci üyeler için 30 Eylül Pazar günü satışa çıkarılacağı bildirildi.
FB Kart sahipleri ve Fenercell faturalı abonelerinin 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren temin edebileceği biletlerin genel satışının ise 2 Ekim Salı günü başlayacağı kaydedildi.
Maçın bilet fiyatları ise şöyle:
Fenerium Üst H-I Blok: 130 lira.
Fenerium Alt H Blok: 230 lira.
Fenerium Alt G Blok: 270 lira.
Fenerium ALT F Blok: 325 lira.
DİĞER HABERLER
-
Transferde vites artıran Fenerbahçe çarpıcı bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda Fransız basını; sarı lacivertlilerin bir süredir ilgilendiği Mason Greenwood ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat için Süper Lig'den sürpriz bir talip ortaya çıktı. A Spor muhabiri Erdem Akbaş transferle ilgili ayrıntıları duyurdu. İşte o takım... -
Galatasaray'ın gündemindeki yıldız futbolcu için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacivertlilerin oyuncunun kulübüyle temasa geçerek transfer yarışında önemli bir hamle yaptığı ve süreci hızlandırdığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de golcü transferi için çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Forvet bölgesine Vedat Muriqi'nin ardından bir takviye daha yapmak isteyen sarı lacivertliler, geçen sezon isteyip de alamadığı o yıldız için yeniden devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB Spor haberi)