Fenerbahçe Kayserispor maçında kırmızı kart 'VAR!'
Kayserispor'da Şamil Çinaz 82. dakikada Eljif Elmas'a yaptığı hareketten sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın hakemi Ümit Öztürk bu kararı VAR uygulamasında pozisyonu tekrar izledikten sonra verdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.09.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 01.09.2018 21:47
Fenerbahçe ile Kayserispor'un karşılaştığı karşılaşmada, Kaysersipor oyuncusu Şamil Çinaz direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
82. dakikada Kaysersipor ceza sahası önünde gerçekleşen mücadelenin kahramanları Eljif Elmas ile Şamil Çinaz oldu. Eljif'in yerde kaldığı pozisyonda top kapma mücadelesi sürerken, Şamil Çinaz, Eljif Elmas'ın ayağına bastı ve direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı. Hakem Ümit Öztürk, VAR'a başvurduktan sonra kırmızı karta karar verdi.
Kart sonrası Şamil Çinaz çılgına dönerken, oyuncuyu sakinleştirmek zaman aldı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Rumen kaleci Ilie Datcu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun, ocak ayında takımdan ayrılmak için menajerine talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı lacivertli takımda herkes ocak ayında gelecek transferlerin planlamasını yaparken, beklenmedik bir ayrılığın yaşanabileceği öğrenildi. İşte o yıldız ve transfer bombasının detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro'ya transfer olan Fred, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fred, Kolombiyalı futbolcu Jhon Duran ile ilgili sözleri dikkat çekti.