Fenerbahçe Nico Gaitan'ın peşinde
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.01.2018 - 00:28
- Güncelleme Tarihi: 15.01.2018 - 02:02
Hem Finansal Fair Play engeli hem de piyasada fiyatların yüksekliği nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetim, en azından orta sahaya bir takviye yapmak için şartları zorlama kararı aldı. Aykut Kocaman'ın isteği üzerine iki kanatta da oynayabilen ve direkt forma giyebilecek birkaç oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Pazarlıkta sıkıntı yaşanmaması için gizli hareket ediliyor. Sol bek transferi ise rafa kaldırıldı. Bu mevkide ikinci yarıda da İsmail ve Hasan Ali ile idare edilecek.
GAİTAN LİSTEDE
Atletico Madrid'in göndermek istediği Nico Gaitan da F.Bahçe ile anılan isimler arasında. Arjantinli yıldız, La Liga'da ilk yarı 6 maçta forma giydi.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco ve takım kaptanlarından Milan Skriniar, Dinamo Zagreb ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe teknik heyetine ve futbolcularına konuşma yaptı. İşte detaylar...na konuşma yaptı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Beko, milli basketbolcu Sertaç Şanlı karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı. -
UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında yarın TSİ 22.00’de deplasmanda Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb’in konuğu olacak Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.