David Ospina Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak adına, ilk olarak işe kaleden başladı. Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile el sıkışıldı. İngiliz ekibiyle de sezon sonunda büyük ihtimalle anlaşmanın sağlanacağı bildirildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.04.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 02.04.2017 09:59
Önümüzdeki sezon Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, bu doğrultuda ilk olarak transfere en geriden başladı. Sarı- Lacivertliler'in, kaleci transferi konusunda harekete geçtiği ve dünyanın en önemli kalecilerinden biri olan ancak son dönemde Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan David Ospina ile el sıkıştığı öğrenildi. Bizzat yönetici Ali Yıldırım'ın bu transferde söz sahibi olduğu, yaptığı görüşmelerden de olumlu sonuç aldığı bildirildi. 2014 Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı ile gösterdiği başarılı performans sonrasında Fransız ekibi Nice'ten, Arsenal'in yolunu tutan Ospina'nın birinci kaleci konumundaki Çek yıldız Petr Cech'in arkasında kalmaktan dolayı mutsuz olduğu ve düzenli olarak forma giyebileceği Fenerbahçe'ye 'Evet' dediği belirtildi.
ÇOK UYGUNA ALINACAK
İngiliz ekibiyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunan ve bonservisi de yaklaşık 7 milyon Euro civarında olan Ospina'nın, bu rakamın çok altında uygun bir fiyata alınması bekleniyor. Arsenal'le anlaşmanın kesin olarak sağlanmasıyla birlikte 28 yaşındaki file bekçisinin 4 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı ve senelik 2.5 milyon Euro'luk bir ücret alacağı ifade edildi. (FANATİK)
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Marco Asensio, Gornik Zabrze karşılaşmasında beklenen performansı ortaya koyamadı. İspanyol oyuncunun, İsmail Kartal'ın sisteminde daha fazla forma şansı bulabilmesi yapması gereken bazı şeyler var. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de transfer gündemideki Hakan Çalhanoğlu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli yönetimin İtalya'da temsilcileri ile görüştüğü milli yıldız için transferde harekete geçeceği tarih ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa kupalarında Sturm Graz ile oynayacağı kritik mücadeleler öncesinde kadrosunu güncelledi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Avusturya ekibi Sturm Graz ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu.