Fenerbahçe'de iç transfer harekatı
Fenerbahçe'de yönetim sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile yeni kontrat yapmak istiyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.11.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 20.11.2015 11:24
Sarı-Lacivertliler; Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i takımda tutmaya kararlı. Bu oyuncuların menacerlerine, "Bizimle görüşmeden kimseyle masaya oturmayın" mesajı verilecek. Zaten üç yıldız da Fenerbahçe'de kalmak istediği için diğer takımlardan gelen teklifleri ellerinin tersiyle itiyor.
Sarı-Lacivertliler'de sözleşmesi bitecek olan Alves, Meireles, Kadlec, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve şu anda Konya'da kiralık olarak oynayan Samuel Holmen ile yollar ayrılacak. Eğer Roma, sözleşmesindeki 11 milyon Euro'yu verirse Salih Uçan da satılacak. Aynı şekilde Bursaspor'da kiralık olarak görev yapan Stoch da iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilecek.
Fanatik
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, sarı-lacivertlilerin Brezilyalı bir golcüyü gündemine aldığı öne sürüldü. Kanarya'nın transferdeki yeni hedefi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'nin bonservis ödemesi nedeniyle aldığı 3 dönemlik transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-lacivertliler, FIFA'nın resmi transfer yasağı listesinden çıkarıldı. -
Fenerbahçe'de bu sezon dönem dönem gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Bundesliga ekibinin yıldız ismi transfer etmek istediği ve milli maçta da izlediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Anadolu kulüplerindeki genç yeteneklere yöneldi. Sarı-lacivertliler, scout ekibinin yakın takibindeki genç futbolcuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi)