Gökhan Gönül'den kötü haber
Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.11.2014 - 02:23
Sarılacivertlilerin 2-1'lik kazandığı maçın 82.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Gönül'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Maç sonunda hastaneye kaldırılan Gönül'ün kasık bölgesinin bir adalesinin zarında kısmi yırtık, kanama ve ödem tespit edildi.
MR'ı çekilen Gökhan'ın sağlık durumuyla ilgili F.Bahçe kendi sitesinden bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:
Fenerbahçe-Ç,Rizespor maçı sırasında sol kasığında ağrı hisseden ve oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan oyuncumuz Gökhan Gönül'ün maçtan sonra yapılan muayene ve Liv Hospital'da cekilen uyluk MR'ında, kasık bölgesinin bir adalesinin zarında kısmi yırtık, kanama ve ödem tespit edilmiştir. Gökhan Gönül'ün tedavisine Kulüp Doktorumuz Doç. Dr Burak Kunduracıoğlu tarafından başlanılmıştır.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu RAMS Başakşehir deplasmanında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok kritik 2 puan kaybetti. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül RAMS Başakşehir-Fenerbahçe maçının ardından o yıldızı eleştirdi. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, zirve yarışında 2 puan bıraktı. Spor yazarları RAMS Başakşehir-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Rams Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında kritik bir kayıp yaşadı. Sarı lacivertlilerde alınan skor sonrası özellikle yeni transfer Kerem Aktürkoğlu'na yoğun tepki geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)