Emenike'den şok itiraf!
Gaziantepspor maçındaki hareketi için özür dileyen Fenerbahçeli Emenike, 3 temmuz süreciyle ilgili şok bir itiraf bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.09.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 23.09.2014 09:20
Uykusuz bir gece geçiren ve sabahı zor eden Nijeryalı yıldız, çok özel açıklamalar yaptı. Emenike, geçmişe bir yolculuk yapıp Türkiye'de yaşadığı sıkıntıları paylaştı, "Başkası olsa bunları yaşadıktan sonra asla geri dönmezdi" dedi.
İşte Emenike'nin çok konuşulacak açıklamaları:
■ Son maçta o tepkiyi vermemem gerekiyordu, hata yaptım. Gol atamadığım için üzerimde bir stres vardı. Yapmamam gerekiyordu ancak oldu. Başkanımdan, hocamdan, kaptan Emre'den ve taraftarlardan özür diliyorum.
■ Ancak taraftarımızın da şunu bilmesini istiyorum. Türkiye'de hak etmediğim birçok şey yaşadım. Ancak bunlar Fenerbahçe sevgimi yüreğimden söküp atmadı. Eleştirirken bunu düşünüp biraz daha anlayışlı olmalarını bekliyorum.
"İSYAN ETMEK İSTEDİM"
■ 3 Temmuz sürecini başkan ve birkaç kişi dışında benim kadar acı bir tecrübeyle yaşayan olmamıştır belki de... 5 gün gözaltına kaldım. Bana hakaret ettiler. Nezarethanede muz attılar. O dönem içim çok acıdı, isyan etmek istedim ama sustum. Suçsuzluğumu bildiğim için ağzımı açıp tek kelime etmedim. Bu konuyu da hiç gündeme getirmedim.
■ Yabancı bir başka futbolcu olsa, bırakın Türkiye'ye dönmeyi, uçakla üzerinden bile geçmezdi. Ben Fenerbahçe'yi, bu formayı, taraftarı çok sevdiğim için döndüm.
■ Spartak Moskova'da 11'de oynuyordum, gitmek istediğimi söyledim. İzin vermediler. Günlerce yöneticilere yalvardım. Hatta rest çektim. Transfer tekliflerini elimin tersiyle itip F.Bahçe'ye geldim. Ben her şeyi F.Bahçe'de oynamak için yaptım. Lütfen tepki gösterenler, bunları unutmasın.
HEM UYARI HEM CEZA
Teknik direktör İsmail Kartal, özür dilemesine rağmen Emenike'yi dünkü idman öncesi uyardı. Hafta boyunca başta Kuyt olmak üzere, takımın tecrübeli isimleri de yıldız oyuncuyla başa baş görüşüp daha dikkatli olması konusunda telkinde bulunacak. Ayrıca Kartal'ın raporuna göre Emenike'ye bu haraketleri sebebiyle ceza verilmesi de gündemde...
Habertürk
DİĞER HABERLER
-
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory Van der Wiel, sarı-lacivertlileri formayı giydiği günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de bu sezon dönem dönem gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Bundesliga ekibinin yıldız ismi transfer etmek istediği ve milli maçta da izlediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, sarı-lacivertlilerin Brezilyalı bir golcüyü gündemine aldığı öne sürüldü. Kanarya'nın transferdeki yeni hedefi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Anadolu kulüplerindeki genç yeteneklere yöneldi. Sarı-lacivertliler, scout ekibinin yakın takibindeki genç futbolcuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi)