Kuzey Makedonya maçı sonrası flaş gelişme! Roberto Mancini...
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan İtalya - Kuzey Makedonya maçı sonrası flaş gelişme yaşandı. İtalya teknik direktörü Roberto Mancini ile yolların ayrılması gündeme geldi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.03.2022 - 18:17
2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı finalinde Kuzey Makedonya'ya 1-0 yenilerek Dünya Kupası'na gitme umutlarını tüketen İtalya'da, teknik direktör Roberto Mancini ile yollar ayrılabilir.
İtalyan basınından Sky Sports'un haberine göre, 2018'in ardından 2022 Dünya Kupası'na da gidemeyen İtalya Futbol Federasyonu, Mancini ile devam etmek istese de tecrübeli teknik adamın affını isteme fikrini düşündüğü ifade edildi. Mancini'nin ayrılması durumunda ise İtalya Futbol Federasyonu'nun takımın başında düşündüğü adayları belirlediği yazıldı.
LIPPI-CANNAVARO VEYA ANCELOTTI
İlk seçenek olarak 2006'da İtalya'ya Dünya Kupası kazandıran Marcelo Lippi ve yardımcısı olarak da Fabio Cannavaro'yu düşünen federasyon, ikinci seçenek olarak da Real Madrid ile 2023'e dek sözleşmesi bulunan Carlo Ancelotti'yi düşünüyor. Ancak federasyonun Mancini'nin ayrılığı kesinleşmeden bir karar alması beklenmiyor.
İtalya Milli Futbol Takımı, bundan yalnızca 9 ay önce EURO2020 turnuvasında şampiyonluğa ulaşmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Okhdood, son olarak Göztepe forması giyen Koray Günter ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. -
Son dakika spor haberi: İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Arne Slot'un yardımcılığına getirildiğini açıkladı. -
İngiltere Premier Lig'de takımlarının şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası şehir sokaklarında kutlamalar yapan Liverpool taraftarları kabusu yaşadı. Bir sürücü taraftarların üzerine aracını sürdü, pen çok kişi yaralandı. -
Fransa Ligue 1 ekiplerinden AS Monaco, Barcelona'dan Ansu Fati'yi satın alma opsiyonuyla kiraladı.