CANLI
SKOR

Leipzig 1 - 4 Dortmund (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Almanya'da kupa heyecanı yaşandı. Finalde Red Bull Leipzig ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Dortmund, Sancho'nun ve Haaland'ın 2'şer golleriyle maçı 4-1 kazandı ve kupayı alan taraf oldu. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri

Leipzig 1 - 4 Dortmund (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Almanya Kupası finalinde Leipzig'i 4-1 mağlup eden Borussia Dortmund, kupayı müzesine götürdü.

Almanya Kupası final karşılaşmasında Leipzig ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Rakibini 4-1 mağlup eden sarı-siyahlılar, kupanın sahibi oldu. Dortmund'a galibiyeti getiren golleri 5 ve 45+2'nci dakikalarda Jadon Sancho ile 28 ve 88'inci dakikalarda Erling Haaland kaydetti. Leipzig'in mücadeledeki tek golü ise 71'inci dakikada Dani Olmo'dan geldi.

Leipzig 1 - 4 Dortmund (MAÇ SONUCU - ÖZET) - 1

İki takım geçtiğimiz hafta sonunda ligde karşı karşıya gelmiş, Borussia Dortmund o maçta da rakibini 3-2 mağlup etme başarısı göstermişti.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!