İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic Hammarby ile idmana çıktı
Corona virüsü salgınının İtalya'da etkili olması sebebiyle ülkesine dönen İsveçli dünyaca ünlü yıldız Zlatan Ibrahimovic, daha önce kulübün yüzde 25'ini satın aldığı Hammarby ile idmana çıktı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.04.2020 - 17:06
- Güncelleme Tarihi: 09.04.2020 - 17:56
İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen Zlatan Ibrahimovic, ülkede etkili olan corona virüsü salgını sonrası futbola ara verilmesinin ardından ülkesi İsveç'e dönmüştü. Sezon sonunda Milan'la yollarını ayıracağı ve hatta futbolu bırakacağı konuşulan İsveçli yıldız sürpriz bir yerde görüntülendi.
Ibrahimovic, daha önce yüzde 25'ini satın aldığı Hammarby takımı ile misafir futbolcu olarak idmana çıktı. Kulüp de resmi sosyal medya hesaplarından tecrübeli oyuncunun antrenman görüntülerini paylaştı.
İsveç'te takımların kolektif şekilde idmana çıkmalarına ve seyircisiz bir şekilde hazırlık maçları oynanmasına müsaade ediliyor.
DİĞER HABERLER
-
PSG ile eski kaptanı Kylian Mbappe arasındaki hukuk savaşı, maaş ve sözleşme anlaşmazlıkları nedeniyle 700 milyon avroya ulaştı. İşte detaylar... -
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen Muhammed Salah, "BBC Yılın Sporcusu" ödülüne aday gösterildi. İşte detaylar... -
Almanya Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Union Berlin'le karşı karşıya gelen Bayern Münih rakibini 3-2 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı. -
İspanya LaLiga'nın 15. haftasında Real Madrid, deplasmanda konuğu olduğu Athletic Bilbao'yu 3-0'lık mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini bitirdi.