Bayern Münih resmen açıkladı! Ribery...
Bayern Münih'te 12. yılını yaşayan Franck Ribery, sezon sonunda takımdan ayrılıyor.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.05.2019 14:49
Bayern Münih'te geçirdiği 12 yıldan sonra kulüple bütünleşen Franck Ribery, sezon sonunda takımdan ayrılıyor.
Bayern Münih Kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Fransız yıldızın sezon sonunda ayrılacağını belirterek, "Franck Ribery sözleşmesini yenilemeyecek ve yaz ayında ayrılacak. Her şey için teşekkürler Frank" mesajını gönderdi.
2007 yaz ayında Marsilya'dan transfer edilen 36 yaşındaki futbolcu, 8 Bundesliga Şampiyonluğu ve 1 Şampiyonluğu yaşadı.
Kulübün yöneticilerinden Karl-Heinz Rummenigge ise "Franck ve Arjen harika futbolcular. Bayern kulübü olarak ikisine de çok şey borçluyuz. Onlara harika bir veda töreni düzenleyeceğiz. İkisi de Bayern'in en başarılı 10 yılına fantastik futbollarıyla katkıda bulundu." şeklinde konuştu. Öte yandan iki oyuncu için 2020 yılında bir jübile maçının oynanacağı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi. -
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı.