Aboubakar'dan radikal karar!
Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Porto'yu yendiği Şampiyonlar Ligi maçı sonrası siyah beyazlıların soyunma odasına inen ve çıkan görüntüler sonrası büyük tepki alan Aboubakar takımdan ayrılma kararı aldı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.09.2017 - 13:27
- Güncelleme Tarihi: 19.09.2017 - 13:30
Transfer döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan Vincent Aboubakar'ın ayrılmak istediğini yönetime söylediği iddia edildi.
RMC'de yer alan habere göre Marsilya'dan gelen teklif sonrası ayrılmayı kafasına koyduğunu ve yaşanan olaylar sonrası yönetime bu talebini ilettiği belirtildi.
Fransız kulüp Aboubakar için Porto'ya 17 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Porto ise bu teklifi düşünmeden reddetti ve Vincent'in fiyatının 20 milyon Euro olduğunu ifade edildi.
Bu sezon çıktığı 4 karşılaşmada 4 gol atan Aboubakar, Porto ile 2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
İspanyol ekibi Barcelona forması giyen Polonyalı yıldız futbolcu Robert Lewandowski'nin sakatlığı nedeniyle bir süre forma giyemeyeceği açıklandı. İşte detaylar... -
İspanyol ekibi Barcelona Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie de jong'un sözleşmesini 2029'a kadar uzatma kararı aldı. İşte detaylar... -
Almanya ekibi Bayern Münih, Belçikalı teknik direktörü Vincent Kompany'nin sözleşmesini 2029'a kadar uzattı. İşte detaylar... -
Real Madrid, A Milli Takımımızın Gürcistan’ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Arda Güler’in fotoğrafını Turka Kocaeli Stadyumu etiketiyle yayınladı. Ayrıntılar şöyle...