Zeynep Sönmez'in Avustralya Açık'ta rakibi Ekaterina Alexandrova oldu
Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta adını ana tabloya yazdıran milli tenisçi Zeynep Sönmez, ilk turda Rus tenisçi Ekaterina Alexandrova ile karşı karşıya gelecek.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.01.2026 - 12:46
Organizasyon tarafından yapılan açıklamada, kadınlar dünya sıralamasının 112. basamağında yer alan 23 yaşındaki Zeynep, Melbourne kentinde düzenlenecek turnuvanın ilk turunda 11 numaralı seribaşı Rus raket Ekaterina Alexandrova ile karşılaşacak.
2026 Avustralya Açık ilk tur maçları, 18 Ocak Pazar günü başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) bünyesindeki özel milli yüzücüler, Yunanistan'da düzenlenen 5. Açık Yüzme Turnuvası'nı 9 altın, 10 gümüş ve 5 bronz madalyayla tamamladı. -
Modern Pentatlon Olimpik Sıralama-3 ve Türkiye Şampiyonası’nda Muhammed Emir Kurtulan ikinci olmayı başardı. -
Ramazan'da nasıl kilo verilir? -
Türkiye Tenis Federasyonu, İran ve çevre ülkelerde yaşanan gelişmeler sonrası turnuvalar için Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan milli sporcu ve hakemlerle ilgili açıklama yaptı.