Beyin sarsıntısı geçiren Cem Bölükbaşı Suudi Arabistan'da yarışamayacak!
Formula 2'de yarışan Türk pilot Cem Bölükbaşı'nın, Suudi Arabistan GP'sinde yer alamayağı açıklandı. Formula 2'den yapılan duyuruda, "Tıbbi muayenenin ardından Cem Bölükbaşı'nın beyin sarsıntısı geçirdiği ve daha fazla ihtiyacı kontrol için gece hastanede kaldığı tespit edildi. Yarışmaya uygun olmadığı ilan edildi ve bu nedenle yarıştan çekildi." denildi.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2022 - 23:00
Formula 2'de mücadele eden milli pilotumuz Cem Bölükbaşı, sezonun ikinci yarışı olan Suudi Arabistan Grand Prix'inin ilk antrenman seansında dün kaza yaptı. Cem Bölükbaşı, duvara çarpan araçtan çıkarılırken seans kırmızı bayrakla durdurulmuştu. Cidde Pisti'ndeki bariyerlerin onarılmasının ardından ise antrenman seansı kaldığı yerden devam etmişti.
Cem Bölükbaşı, yaşanan kaza sonrası sosyal medya hesabından iyi olduğunu ifade etse de Formula 2, yarışa devam edemeyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından Cem Bölükbaşı'nın beyin sarsıntısı sebebiyle geceyi hastanede geçirdiği, yarışmaya uygun olmadığı için ise yarıştan çekildiği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Başkan Erdoğan, Dünya Şampiyonası'nda tarihi bir başarı göstererek turnuvayı ikinci tamamlayan A Milli Voleybol Takımımızı kutladı. -
Dünya Şampiyonası’nda finale yükselerek gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün İstanbul’a döndü. Bangkok’tan gelen kafile, İstanbul Havalimanı VIP çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. -
Dünya Boks Şampiyonası kadınlar 51 kg'da milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finale yükseldi. -
Dünya Şampiyonası’nda finale yükselerek gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.