Türkiye Jokey Kulübü Gazi Koşusu'nun yapılacağı tarihi açıkladı
Türkiye Jokey Kulübü (TJK), yeni tip corona virüsü (Covid-19) nedeniyle ertelenen yarışların 10 Haziran'da başlayacağını duyururken, Gazi Koşusu'nun ise 30 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.06.2020 - 12:35
- Güncelleme Tarihi: 02.06.2020 - 13:04
TJK'dan yapılan açıklamaya göre, corona virüsü salgını nedeniyle ara verilen yarışlar 10 Haziran Çarşamba günü başlayacak.
TJK, 428 yarış gününün yer aldığı 2020 yılı revize yarış programını da açıkladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından beri kesintisiz düzenlenen Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu için 3 yaşlı safkan İngiliz tayları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 94. kez piste çıkacak.
TJK'nın belirlediği programa göre, TBMM Koşusu 4 Temmuz'da, Tarım ve Orman Bakanlığı Koşusu 25 Temmuz'da, Uluslararası Yarış Festivali 24 ve 25 Ekim'de, Cumhuriyet ve Cumhurbaşkanlığı Koşuları ise 14 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.
DİĞER HABERLER
-
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2025 Dünya Superbike'ta şampiyonluğa ulaştı. -
Amerika Grand Prix’si sıralama turlarında Red Bull pilotu Max Verstappen, 1:32.510’luk derecesiyle pole pozisyonunu elde etti. Lando Norris ikinci, Charles Leclerc ise üçüncü sırada start alacak. -
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2025 dünya şampiyonluğu için Superpole yarışında ilk 7 sırada bitirse bile yetecek olan yarışta, rakibi Nicolo Bulega'nın çarpmasıyla yarış dışı kaldı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Türk Hava Yolları'nı 3-0 yendi.