Nadal ve Halep, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın 3. turunda
Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ve kadınların 4 numaralı seribaşı Simona Halep, 3. tura yükseldi.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2020 - 17:20
Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 4. gün maçları, akşam seansındaki mücadelelerle tamamlandı.
Tek erkekler ilk tur mücadelesinde, dünya 1 numarası Rafael Nadal ile klasmanın 76. basamağındaki Federico Delbonis karşılaştı. 2009 şampiyonu Nadal, 6-3, 7-6 ve 6-1'lik setlerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Kadınlarda 2018'in finalisti ve 4 numaralı seribaşı Simona Halep, Büyük Britanyalı Harriet Dart'ı 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup etti.
Beş numaralı seribaşı Elina Svitolina ise dünya sıralamasının 62. basamağındaki Lauren Davis'i 6-2 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek üst tura yükselen diğer isim oldu.
5. gün programı
Avustralya Açık'ta yarın erkeklerin 2 numaralı seribaşı Novak Djokovic, Yoshihito Nishioka, 3 numaralı seribaşı Roger Federer de John Millman ile karşılaşacak.
Kadınlarda ise 1 numaralı seribaşı Ashleigh Barty ile Elena Rybakina ve 3 numaralı seribaşı Naomi Osaka ile 15 yaşındaki Coco Gauff mücadele edecek.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye'nin uluslararası standartlardaki ilk olimpik kürek parkuru Meriç Nehri, Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları'na ev sahipliği yapacak. İşte detaylar... -
Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, 2. turda karşılaştığı Ajla Tomljanovic’e 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
A Milli Kadın Voleybol Takım'ımızın kaptanı Eda Erdem, Türkiye-Gürcistan maçında tribünlerinde sergilenen koreografi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. -
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), İsrail'in 2025 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için yaptığı itirazı reddetti.Endonezya Hukuk, İnsan Hakları, Göç ve Islah Kurumları Koordinasyon Bakanı Yusril Ihza Mahendra, ABD merkezli sosyal medya platformu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Filistin özgürlüğüne kavuşana kadar İsrail ile diplomatik ilişkiler kurulmayacağını" belirterek İsrailli sporculara vize verilmeyeceğini açıklamıştı.