Türk Hava Yolları 2020 CEV Challenge'da son 16'da!
Temsilcimiz Türk Hava Yolları, 2020 CEV Challenge Kupası Kadınlar kategorisi son turu 32 turunda İspanya'nın Ibsa CVCCO 7 Palmas takımını 3-0 mağlup ederek son 16 turuna kaldı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2019 - 18:43
- Güncelleme Tarihi: 04.12.2019 - 18:44
Ülkemizi 2020 CEV Challenge Kupası Kadınlar kategorisinde temsil eden Türk Hava Yolları, son 32 turu ikinci karşılaşmasında da İspanya'nın Ibsa CV CCO 7 Palmas takımını 25-22, 25-19 ve 25-15'lik setlerle 3-0 mağlup ederek son 16 turuna kaldı.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı, ''Burası kulüpten öte, bir ailedir. Ailemizin her ferdi bizim için çok önemli ve değerlidir. Türk Hava Yolları markasına daima yükselmek yakışır. Bu heyecanı bizlere yaşatan teknik heyetimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum'' dedi.
Baş Antrenör Marcello Abbondanza, ''Rakibe karşı verilen mücadeleden son derece memnunum. İlk maçta olduğu gibi bugün de kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncularıma ve bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Takımımız adına çok iyi ve mutlu bir gün oldu.'' ifadelerini kullandı.
Takım Kaptanı Aneta Kocmanova Havlickova ise '' Maçı kazandığımız için mutluyuz. Lider ruhlu bir takım olduğumuz için maçı kazandık. Takım olarak tek hedefimiz var, turnuva sonunda şampiyon olup tarih yazmak istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum'' dedi.
.DİĞER HABERLER
-
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2025 Dünya Superbike'ta şampiyonluğa ulaştı. -
Milli sporcumuz Mete Gazoz, Okçuluk Dünya Kupası erkekler klasik yay kategorisinde yarı finalde kaybetmesinin ardından bronz madalya mücadelesine çıktı. Fransız rakibi Thomas Chirault'a yenilen Mete, Çin'den eli boş döndü. İşte detaylar... -
Amerika Grand Prix’si sıralama turlarında Red Bull pilotu Max Verstappen, 1:32.510’luk derecesiyle pole pozisyonunu elde etti. Lando Norris ikinci, Charles Leclerc ise üçüncü sırada start alacak. -
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Türk Hava Yolları'nı 3-0 yendi.