UEFA'dan Türk hakemlere görev
FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi'nde, Halis Özkahya ise UEFA Avrupa Ligi'de görev yapacak
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:07
UEFA, FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır'a Şampiyonlar Ligi'nde, Halis Özkahya'ya ise UEFA Avrupa Ligi'de görev verdi.
Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Cüneyt Çakır'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü İngiltere'nin Tottenham ile İspanya'nın Real Madrid takımları arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacağı belirtildi.
Bu maçta Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacağı, Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakemlik, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek'in ise ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacakları aktarıldı.
Bir diğer Türk hakem Halis Özkahya'nın, UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nda 2 Kasım Perşembe günü Romanya'nın FCSB ile İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımları arasında oynanacak müsabakada görev alacağı ifade edildi.
Söz konusu karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Ekrem Kan'ın üstleneceği, Kerem Ersoy'un dördüncü hakem, Ali Palabıyık ile Yaşar Kemal Uğurlu'nun da ilave yardımcı hakem olacakları kaydedildi. AA
DİĞER HABERLER
-
Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'na katılan Tuana Süren, genç kadınlar +86 kilo kategorisinde 3 altın madalya kazandı. -
WTA 250 Osaka ilk turunda Maya Joint ile karşılaşan Zeynep Sönmez, 3-6, 6-4, 6-3'lük setlerle rakibini yenerek 2. tura yükseldi. -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Evde yapabileceğin 3 kolay üst vücut egzersizi💪