Ziyad Nemli büyük ödülü Serhat Albayrak’a
Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ziyad Nemli Büyük Ödülü'ne layık görüldü.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:08
Cemiyetin yaptığı açıklamada, "Başında bulunduğu medya grubunu, 10 yılda ülkenin en ciddi gelişim gösteren, sürekli kendini yenileyen ve yeni yatırımlarla daha da işlevsellik kazanan kurumu haline getiren hemşerimiz, Sayın Serhat Albayrak ödüle layık görülmüştür" denildi. Cemiyet, kurucularından ve eski başkanlarından gazeteci-yazar Nemli adına her yıl düzenlenen, "Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması" sonuçlarını da açıkladı.
BİR ÖDÜL DE A HABER'E
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Turgut başkanlığındaki seçici kurul, 61 aday arasından dereceye girenleri belirledi. Turkuvaz Medya Grubu'ndan da A Haber Muhabiri Ahmet Çağlar Yıldırım, "Şehidin vasiyeti" başlıklı haberiyle, "En iyi görüntülü haber" dalında başarı ödülü aldı.
DİĞER HABERLER
-
Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), 2027 yılı yol bisikleti yarış takvimini açıkladı. 62. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 25 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. İşte detaylar... -
Somatik düzenleme nedir? -
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Fransa'da düzenlenen Dünya Challenge Kupası'nda altın madalya elde etti. -
Büyükusta (GM) ünvanlı Yağız Kaan Erdoğmuş, Uluslararası Satranç Federasyonunun (FIDE) ekim ayı reyting listesinde 17. basamağa yükseldi.