Eczacıbaşı 2'de 2 yaptı
Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda grubundaki ikinci maçında Brezilya ekibi Rexona Sesc Rio'yu 3-2 yendi.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:07
Kadınlar Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele edenEczacıbaşı VitrA, A Grubu'ndaki ikinci maçında Brezilya ekibi Rexona Sesc Rio'yu 3-2 mağlup etti.
Filipinler'in başkenti Manila'da devam eden organizasyonda, VakıfBank ile birlikte Türkiye'yi temsil eden Eczacıbaşı VitrA, gruptaki ikinci maçını Rexona Sesc Rio ile yaptı. Mall Of Asia Arena'daki maçın setleri 27-25, 19-25, 25-22, 18-25 ve 11-15 şeklinde Eczacıbaşı VitrA lehine sonuçlandı.
İlk maçında da İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımını 3-0 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, böylece 5 puan ve averajla grubunda ilk sırada yer aldı. Türk temsilcisi gruptaki üçüncü maçını yarın TSİ 14.00'te ev sahibi PSL-F2 Logistics Manila ile yapacak.
DİĞER HABERLER
-
WTA 250 Osaka ilk turunda Maya Joint ile karşılaşan Zeynep Sönmez, 3-6, 6-4, 6-3'lük setlerle rakibini yenerek 2. tura yükseldi. -
Bağırsakların mutlu mu? -
Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'na katılan Tuana Süren, genç kadınlar +86 kilo kategorisinde 3 altın madalya kazandı. -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.