Denizlispor'da düşüş başladı
Süper Lig'e Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleriyle müthiş bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor düşüşe geçti. Dün evinde Kasımpaşa'ya tek golle boyun eğen yeşil-siyahlılar oynadığı son 4 maçta sadece 2 puan toplayabildi. Kasımpaşa karşısında girdiği net fırsatları değerlendiremeyen Denizlispor, evindeki son 2 maçı da 1-0 kaybederken, taraftarını üzdü.
- Denizlispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.09.2019 11:52
İlk 2 haftada rakip ağlara 4 gol bırakan Ege temsilcisi, ardından hücumda sıkıntılar yaşamaya başladı. Göztepe, İttifak Holding Konyaspor, İstikbal Mobilya Kayserispor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında sadece 1 gol atabilen Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, çok fazla gol kaçırmanın kendilerine pahalıya patladığını belirtti.
Kaçırdıkları pozisyonların ardından takımın moral bozduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Rakibimiz de ikinci yarıda golü bulunca oyundan düştük. Bütün bunlara rağmen hamleler yaptık. Oyunun sonuna kadar inanılmaz goller kaçırmaya devam ettik. Bu kadar pozisyona girip de gol atamadan kaybetmek hakikaten çok üzücü" diye konuştu.
RODALLEGA'NIN GOL HASRETİ
Denizlispor'un sezon başında Trabzonspor'dan büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği golcü Hugo Rodallega ilk haftada Galatasaray ağlarını havalandırırken, son 5 haftada ise suskunları oynadı. Çıktığı 6 maçta 1 kez sevinebilen 33 yaşındaki oyuncu büyük moral bozukluğu yaşadı. Teknik direktör Yücel İldiz ise öğrencisine destek verip, "Rodallega diğer arkadaşları gibi goller kaçırdı ancak bir gol atarsa arkası gelir diye düşünüyorum" dedi.
Kaynak: DHA
DİĞER HABERLER
-
Transfer yasağının bitiminin hemen ardından transfer edilen Ömer Şişmanoğlu, Denizlispor'a bu sezon yaptığı katkıyla takımı sırtladı. Kariyerinde Beşiktaş, Göztepe ve Malatyaspor gibi Süper Lig takımlarının da olduğu Şişmanoğlu bu sezonki katkısıyla gözleri üzerine çekti. -
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Altaş Denizlispor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. 3 gol çıkan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1 kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı. İşte Denizlispor - Trabzonspor maçının özeti... -
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Galatasaray'ı penaltılar sonucu mağlup ederek son 16 turuna yükselen Denizlispor'da yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran kaleci Abdülkadir Sünger, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. 21 yaşındaki kaleci, "Kazanmamız lazımdı. 6 maçlık bir yenilgi serimiz vardı, izine mutlu çıkıp mutlu dönmek istiyorduk. Oldu, şükür. Ben de iyi oynadım. Penaltılara gittiğimizde, kendime güveniyordum, aldık dedim. 5. penaltıyı bana attırdı hoca. Bir tane de kurtardım işte. Vallahi çok mutluyuz." -
Spor Toto 1. Lig'de kalmayı başaran Denizlispor, iç transferde kriz yaşamaya devam ediyor. Elindeki oyuncuları korumaya çalışan Denizli, sözleşmesi biten oyuncularıyla anlaşmaya çalışıyor. Transfer yasağı da bulunan Denizlispor, iç transferde işleri yoluna koymaya çabalıyor. İşte detaylar...