Bursaspor'dan Mossoro harekatı
Bursaspor, Medipol Başakşehir forması giyen Brezilyalı oyuncu Mossoro'yu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.
- Bursaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.08.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06.08.2018 12:45
Yeni sezon için kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Batalla'nın takımdan ayrılmasının ardından orta sahadaki boşluğu doldurmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı.
Yeşil beyazlıların listesinde ilk sıradaki isimse Başakşehir forması giyen Mossoro.
Geçtiğimiz günlerde Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan istediğini açıkladığı Mossoro'nun transferinde Başakşehir Kulübü kararını bugün vereceği öğrenildi.
Akşam saatlerinde gerçekleştirilecek görüşmenin ardından Mossoro'nun takımda kalıp kalmayacağı netleşecek.
DİĞER HABERLER
-
TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'da divan kurulu gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlıların başkanı Ömer Furkan Banaz, kulübün borcunun 1 milyar 3 milyon 274 bin 137 TL olduğunu söyledi. -
TFF 2. Lig'de yer alan Bursaspor bu hafta Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar mücadele öncesi hazırlıklarını tamamladı. -
TFF 2.Lig'e gerileyen Bursa'da ayrılıklar devam ediyor. Genç oyuncularını bonservis bedeli almadan gitmelerini engelleyemeyen Bursaspor'da üzücü bir ayrılık daha gerçekleşti. Genç futbolcu Vefa Temel sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bursaspor Başkanı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi Serdar Aziz, altyapısında yetiştiği Bursaspor’un ‘Yadigar Forma Kampanyası’na 50 bin TL’lik destekte bulundu.