Dusan Vlahovic'ten Fenerbahçe açıklaması
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Arca Çorum FK'yı 6-2'yle geçen Beşiktaş'ta hat-trick yapan Dusan Vlahovic, karşılaşmayı değerlendirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.09.2026 00:04
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında evinde Arca Çorum FK'yı 6-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Beşiktaş'ta attığı 3 golle yıldızlaşan Dusan Vlahovic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Yayıncı kuruluşa konuşan Sırp golcünün açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
"ORKUN KÖKÇÜ'YE TEŞEKKÜR EDERİM"
"Beşiktaş'ı tebrik ederim. Hocamızı ve herkesi tebrik ederim. Galibiyeti hak ettik. İki mağlubiyetin ardından bu maça çıktık. Mağlubiyetler sonrası mutlu değildik. Böyle devam etmek istiyoruz, Fenerbahçe derbisi var. Orkun Kökçü'ye teşekkür ederim, penaltıda ilk golümü attım. Daha büyük şeyler yapacağız. Takımı kutluyorum."
"HOCAMIZI ÇOK SEVİYORUM"
"Vincenzo Italiano'ya her şey için teşekkür ederim. Beni çok istedi, gelmeden önce çok fazla konuştuk. Fiorentina'dan sonra da hep konuştuk, bana inanan bir teknik adam. Yapabileceklerimi biliyor, ben de onun için her şeyi yapacağım. Bana biraz zaman da lazım. Geçen sene sakatlıklarım oldu, şu anda hazırlanıyorum ve geri dönüyorum. Hat-trick'ten dolayı çok mutluyum. Takıma, hocamıza ve taraftara çok teşekkür ederim. Bugün çok çılgın bir taraftar var. Hocamızı çok seviyorum. Onun için ve takım için elimden geleni yapacağım."
"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
"Orkun Kökçü olmasaydı, belki de üç golü atamazdım. Penaltıyı vermesi, bana çok yardımcı oldu. Her şeyden önemlisi 3 puanı aldık, pozitif bir mantalite ile Fenerbahçe deplasmanına gideceğiz. Fenerbahçe'ye karşı kazanmak için her şeyi yapacağız. Takıma teşekkür ederim, beni çok ittirdiler. Güzel şeyler başarmak için kenetleneceğiz ve elimizden gelen her şeyi yapacağız."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri) -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi.