TRANSFER HABERİ: Beşiktaş'ta flaş Wilfred Ndidi gelişmesi!
Beşiktaş'ın geçen sezon kadrosuna kattığı Wilfred Ndidi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı kulübün, yollarını ayırmayı planladığı orta saha oyuncusu için gelen teklifleri yeterli bulmadığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.06.2026 10:44
Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Leicester City'den kadrosuna dahil ettiği Wilfred Ndidi için teklifler gelmeye başladı.
Sabah'ın haberine göre, Arap kulüplerinden yapılan ilk öneriler, yönetim tarafından yeterli bulunmadı. Avrupa'yı hedef belirleyen yönetime, Ndidi'ye istediği şartları karşılayacak bir teklif henüz ulaşmadı.
Siyah-beyazlı kulüp, 8 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı oyuncu için bu rakamın altında tekliflere sıcak bakmıyor. 29 yaşındaki Nijeryalı orta sahanın da takımda kalmak için diretmediği aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ta hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. -
Beşiktaş, resmi sitesinden yayınladığı açıklama ile Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın sakatlandığını açıkladı. İşte detaylar... -
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için yeniden Nicolas Raskin'i gündemine aldı. Rangers forması giyen 25 yaşındaki Belçikalı oyuncu için vatandaşı Leandro Trossard'ın da transfer sürecinde devreye gireceği belirtildi. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Kocaelispor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah beyazlılarda sakatlığını atlatan Orkun Kökçü takımla çalışmalara başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)