Beşiktaş'tan Pavlidis için inanılmaz teklif!
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Vangelis Pavlidis için Benfica'ya dev bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2026 06:40
- Güncelleme Tarihi: 17.06.2026 08:57
Yeni sezonda tüm planlarını şampiyonluk üzerine yapan Beşiktaş, kadrosuna yıldız bir golcü katmak için düğmeye bastı... Siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasındaki isim ise; Benfica'nın Yunan golcüsü Vangelis Pavlidis... 27 yaşındaki golcü için Portekiz ekibine adeta bir servet ödemeye hazırlanan Beşiktaş yönetimi, tam 35 milyon euroyu gözden çıkardı. Portekiz basınına yansıyan ve Fotomaç'ın derlediği haberlere göre; siyah- beyazlılar, bu hafta içinde Benfica'ya resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor.
İKİ KATI MAAŞ ÖNERDİ
Portekiz'in önde gelen gazetelerinden A Bola, haberinde şu ifadelere yer verdi: "Beşiktaş, Pavlidis için 35 milyon euro ödemeye hazır. Ancak Portekiz temsilcisi, 27 yaşındaki forveti şu aşamada 50 milyon euronun altında bir bedelle bırakmayı düşünmüyor. Ayrıca Benfica, yeni sezonun başlangıcında oyuncuya ihtiyaç duyduğu için taviz vermeye yanaşmıyor. Beşiktaş'ın, Pavlidis'e Benfica'da kazandığı ücretin neredeyse iki katını teklif ettiği belirtiliyor."
FESİH BEDELİ 100 MİLYON EURO
2024 yazında AZ Alkmaar'dan 18 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro bonus karşılığında transfer edilen Yunan futbolcunun sözleşmesinde 100 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Pavlidis, Aralık 2025'te Athletiko'ya verdiği röportajda, bu rakamı "abartılı" olarak değerlendirmişti.
53 MAÇTA 30 GOL ATTI
Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 53 resmi maçta görev yapan Pavlidis, 30 gol ve 6 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, 2023-24 sezonunda ise Hollanda Eredivisie'nin gol kralı olmuştu.
EN DOĞRU KARARI VERDİM
Pavlidis, nisan ayında Fos Gazetesi'ne verdiği röportajda Benfica'ya transfer olmasının kariyerindeki en doğru karar olduğunu ifade etmiş ve "Kararlarımı ligler belirlemiyor. Başka tekliflerim vardı ancak Portekiz'e gitmeyi seçtim. Benfica'yı lig nedeniyle değil, kulübün büyüklüğü nedeniyle tercih ettim. Maddi şartlar hiçbir zaman benim için belirleyici olmadı" ifadelerini kullanmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Orkun Kökçü, sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalmıştı. Vincenzo Italiano'nun siyah-beyazlı ekibin kaptanını sahaya süreceği maç belli oldu. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Celtic'te Alistair Johnston sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlılarla oynanacak maçta forma giyemeyecek. Kanadalı sağ bekin yokluğunda Colby Donovan'ın görev alması bekleniyor.