Beşiktaş'tan transferde yerli atılımı! Altay Bayındır ve Salih Özcan...
Yaz transfer dönemi için kolları sıvayan Beşiktaş, öncelikli hedef olarak Salih Özcan ve Altay Bayındır'a yönlendi. Siyah-beyazlıların iki isim için yakın zamanda görüşme masasına oturması bekleniyor. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.03.2026 06:41
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları netleşiyor. Siyah-beyazlılar, yeni sezonda kadrosuna 4-5 futbolcu katmak istiyor. Kara Kartal, yaz transfer döneminde ilk iki hamlesini Altay Bayındır ve Salih Özcan'la yapmayı amaçlıyor. Manchester United'la yollarını ayırması beklenen kaleci Altay ile Borussia Dortmund'la sözleşmesi bitecek milli orta saha Salih, Beşiktaş'ın ilk transfer hedeflerinden olacak. Sergen Yalçın da kadrodaki eksiklere uygun olarak iki yıldız isme onay veriyor.
ALTAY'DAN YEŞİL IŞIK
Yeni sezonda kaleci mevkiine mutlaka takviye yapacak olan Beşiktaş'ta Altay Bayındır ön plana çıkıyor. Hem kadrodaki yerli sayısını artırmak hem de kaleci rotasyonunu güçlendirmek için 27 yaşındaki file bekçisi listede ilk sırada geliyor. Manchester United'la sözleşmesi Haziran 2027'de bitecek Altay'ın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş'ın da Altay'ı bonservissiz transfer etmek istediği, Manchester United ile görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.
SALİH ÖZCAN İLK SIRADA
Orta sahaya takviye konusunda Salih Özcan'ın ismi ilk sırada geliyor. B.Dortmund'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih, Alman kulübüyle yola devam etmeyecek. Beşiktaş'ın bu sezonun başında da istediği 28 yaşındaki orta saha ile görüşmeler başlayacak. Deneyimli yıldızın siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Salih Özcan'ın bonservissiz olarak yaz döneminde kadroya katılması amaçlanıyor. Görüşmelere kısa sürede hız verilecek.
SADECE 8 KARŞILAŞMA
Borussia Dortmund'da bu sezon istediği süreleri alamayan Salih Özcan, sadece 8 karşılaşmada sahaya çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Salih, 32 dakika oynadı. 2022'de Dortmund'a gelen 28 yaşındaki orta saha, 2024-25 sezonunda Wolfsburg'a kiralanmıştı.
PREMİER LİG'DE 6 MAÇ
Altay Bayındır, bu sezon Manchester United'da Premier Lig'de 6 maça çıktı. 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a transfer olan Altay, 2.5 sezonda İngiltere Premier Lig ekibiyle toplamda 17 maça çıktı.
DİĞER HABERLER
-
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri) -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi.