Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu dördüncü ve son maçında 4 Mart Çarşamba günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından başladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.03.2026 17:10
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.
Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idmanda oyuncular, dar alan oyununun ardından yan top ve bitiricilik uygulamaları çalıştı.
Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Union Berlin forması giyen Danilho Doekhi için yeniden devreye girerken, sözleşmesi bitecek savunmacıyı transferde bitirmeye kararlı. İşte transferdeki rakipler... -
Beşiktaş GAİN'in Sırp çalıştırıcısı Dusan Alimpijevic, BKT Avrupa Kupası'nda (EuroCup) yılın başantrenörü seçildi. -
Sezon başında Beşiktaş'tan Spartak Moskova'ya transfer olan Gedson Fernandes için Beşiktaş yönetimi düğmeye bastı. Milli arada Başkan Serdal Adalı ile görüşen Portekizli oyuncu siyah-beyazlı kulübe geri dönmek istiyor. -
Beşiktaş, beklentilerin altında kalan Milot Rashica ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanırken, siyah-beyazlılar boşluğu yine Kosovalı bir yıldızla doldurmayı planlıyor.