Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Hatay'ın Defne İlçesinde depremzedelerin kaldığı konteyner kenti ziyaret etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2026 18:08
- Güncelleme Tarihi: 06.02.2026 18:14
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Hatay'ın Defne İlçesinde depremzedelerin kaldığı konteyner kenti ziyaret etti.
Çekmece Mahallesi'ndeki 23 Temmuz Geçici Konaklama Merkezi'ni ziyaret eden Adalı, depremzedelere hediye dağıttı.
Adalı, gazetecilere, takımlarının taraftar grubunun her yıl depremin yıl dönümünde Hatay'ı ziyaret ettiğini söyledi.
Bu yıl gruba eşlik etmeye karar verdiğini belirten Adalı, "Kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayata dönüyoruz. Geçen yıldan beri çok büyük iyileşme ve güzelleşme var. Şehir, yavaş yavaş şehir olmaya başlamış. Allah inşallah böyle acı bir daha yaşatmaz." diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Vincenzo Italiano ile temas halindeydi. İtalyan gazeteci Di Marzio da siyah beyazlıların gündeminde yer alan 48 yaşındaki hocayla ilgili yaşanan son dakika gelişmesini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yeni sezonda orta sahaya takviye yapmayı isteyen Beşiktaş, Borussia Dortmund’dan ayrılan milli futbolcu Salih Özcan’ı takip ediyor. Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki yıldızla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yeni sezonda kaleye takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Kocaelispor'un genç file bekçisi Serhat Öztaşdelen konusunda kulübüyle anlaşmaya vardı. İşte detaylar... -
Yeni sezon için kadrosuna bir golcü daha eklemek isteyen Beşikta, Paraguaylu golcüyü kadrosuna katmak için harekte geçti. İşte detaylar... (BJK spor haberi)