Beşiktaş'ta Junior Olaitan ilk idmanına çıktı
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında perşembe günü deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.02.2026 15:53
Siyah-beyazlıların yeni transferi Junior Olaitan da takımla ilk idmanına çıktı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idman yaklaşık 1 saat sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel duran top çalışmayla tamamlandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş için Fransız basınından dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlıların uzun süredir gündeminde yer alan Fransız sol bek Kassoum Ouattara ile anlaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...(BJK spor haberi) -
Yeni sezonda Hyen-gyu Oh ile rekabet edecek bir golcü daha transfer etmek isteyen Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin Brezilyalı golcüyü kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte detaylar... -
Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı'nın önümüzdeki sezon EuroLeague'de mücadele edeceği duyuruldu. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta saha takviyesi için gaza bastı. Bu doğrultuda siyah beyazlılar, 27 yaşındaki Norveçli oyuncu Kristian Thorstvedt için resmi temaslara başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)