Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı!
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda ikas Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.01.2026 14:41
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda ikas Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında 6 Ağustos Perşembe günü Çekya ekibi Hradec Kralove ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü. -
Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kolombiyalı savunma oyuncusu Jhon Lucumi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 28 yaşındaki stoperin gitmek istediği takımı belirlediği ve menajerine bizzat yetki verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya ekibi Hradec Kralove ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakaların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Mauro Icardi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli golcü transferde Beşiktaş'a teklif edilmişti. Siyah beyazlıların, deneyimli forvet hakkındaki transfer kararı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)