Beşiktaş'ta yeni divan başkanı Ahmet Ürkmezgil seçildi!
Beşiktaş'ta Divan Kurulu seçimi sonuçlandı. Siyah beyazlılarda toplam 683 oy alan Ahmet Ürkmezgil başkanlığa seçildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.10.2025 19:30
- Güncelleme Tarihi: 19.10.2025 21:01
Beşiktaş Kulübünün yeni divan kurulu başkanı Ahmet Ürkmezgil oldu.
Siyah-beyazlı kulübün ICEC İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda yapılan divan kurulu başkanlık seçimine Affan Keçeci, Ahmet Akpınar, Ahmet Ürkmezgil, Engin Baltacı ve Mustafa Emir Tamer adayı olarak katıldı.
10 sandıkta yapılan oylama sonucunda 683 oy alan Ürkmezgil, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı seçildi.
Toplamda bin 832 üye oy kullanılırken, genel kurulda 2'şer oy geçersiz ve boş sayıldı. Toplamda geçerli bin 828 oyun 683'ünü alan Ürkmezgil, divan kurulu başkanı oldu.
Seçimde Affan Keçeci 486, Engin Baltacı da 357 oy aldı.
Ahmet Ürkmezgil'in asil üye listesinde Serdar Keskin, Şenol Demirağ, Rasim Kara, Ateş Bayazıt, Erdal Karacan, Vedat Akgün, Dilge Eraslan ve Levent Kulu yer aldı.
Ürkmezgil, kulüpte 2012-2019 yıllarında başkanlık yapan Fikret Orman yönetiminde genel sekreterliğinin yanı sıra icra kurulunda başkan ve başkan yardımcılığı görevinde bulundu.
ÜRKMEZGİL: BU SEÇİMİN SONUNDA KAZANACAK OLAN BEŞİKTAŞ'TIR
Beşiktaş Kulübünün yeni divan kurulu başkanı Ahmet Ürkmezgil, seçimin kazananının siyah-beyazlı camia olduğunu söyledi.
Sonuçların açıklanmasının ardından kürsüde konuşma yapan Ürkmezgil, şunları kaydetti:
"Sadece benim kazanıyor olmam değil fevkalade güzel bir kongre yapıldı. Sayın başkana ve heyetine de teşekkür ediyorum. Hepimizin tedirgin olduğu günler geçiriyorduk. Diğer aday arkadaşlarım da çok güzel bir kongre yaşadılar. Her şeyi çok güzel karşıladılar. Oy veren, vermeyen herkese gönülden teşekkür ederim. Bu seçimin sonunda kazanacak olan Beşiktaş'tır. El birliğiyle iyi noktalara geleceğimizi, eski günlerdeki gibi çok iyi bir camia olacağımıza yürekten inanıyorum."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş-Kocaelispor karşılaşmasının 29. dakikasında Tayfur Bingöl'ün yaptığı müdahale sonucu Tiago Djalo yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. -
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Newcastle United'lı Joe Willock hakkında İngiliz ekibinin teknik direktörü Matthias Jaissle açıklamalarda bulundu. Jaissle, 27 yaşındaki orta sahanın siyah-beyazlı kulübe transferine dair konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek zirvede farkı 1'e indirdi. Siyah-beyazlıların galibiyeti sonrası puan durumu da güncellendi. -
Beşiktaş'ta, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Kocaelispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Vaclav Cerny'nin son durumu belli oldu. 28 yaşındaki futbolcunun sol uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem saptandığı açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)