Beşiktaş'ta Sergen Yalçın etkisi! Yıldız futbolcuların performansını yükseltti
Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve son haftalarda mağlubiyetler alan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, eleştiri oklarının hedefi olan yıldız futbolcularla yaptığı görüşmelerin ardından etkisini gösterdi. Yalçın, Rafa Silva ve Abraham ile yaptığı görüşmelerle oyuncuların performansını yukarı çekti ve Kayserispor karşısında meyvesini aldı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.09.2025 06:40
Göztepe ve Alanyaspor deplasmanlarında kötü futbol ve alınan farklı mağlubiyetler, teknik direktör Sergen Yalçın ve yıldız oyuncuları hedef haline getirmişti. Özellikle Rafa Silva ve Tammy Abraham bu maçlarda varlık gösterememiş ve skora katkı yapamamıştı. Fotomaç'ın haberine göre, 52 yaşındaki teknik adam, Kayserispor maçı öncesi iki oyuncuyla özel olarak ilgilendi. Nevzat Demir Tesisleri'nde adeta bir terapist gibi oyuncularıyla bire bir görüşme yapan ve moral veren deneyimli çalıştırıcı, bunun semeresini Kayserispor deplasmanında gördü.
BEKLENEN PATLAMAYI YAPTILAR
Siyah-beyazlı ekip deplasmanda 4-0'lık galibiyet alırken, hem moral buldu hem de şampiyonluk yarışına yeniden tutundu. Tammy Abraham ve Rafa Silva müthiş performanslarıyla müsabakaya damga vurdu. Portekizli yıldız 3 kez ağları sallayıp kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı. Rafa böylece gol sayısını 4'e yükselterek Süper Lig'de takımının en skoreri oldu. İngiliz golcü de 5 maçlık suskunluğuna son vererek ağları havalandırdı, saha içindeki hırsı ve mücadelesiyle otoritelerden tam not aldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Hoffenheim ile karşılaşacak olan temsilcimiz Beşiktaş'ta Alexander Nübel, Alman basınına açıklamalarda bulundu. -
Ara transfer döneminde savunma mutlaka takviye yapmak isteyen Beşiktaş, İngiliz ekibi West Ham United forması giyen 28 yaşındaki stoper Konstantinos Mavropanos’u listesine ekledi. İşte transferin detayları... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş ve Hoffenheim'ın eski futbolcularından Andreas Beck, Alman kulübünün resmi yayın organına konuştu. Beck, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşacak olan Hoffenheim'ı uyardı ve "Beşiktaş'la karşılaşmak için pek uygun bir zaman değil." ifadelerini kullandı. -
Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Tiago Djalo bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 26 yaşındaki stoper özellikle teknik direktör Vincenzo Italiano'nun göreve gelmesiyle birlikte büyük değişim yaşadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)