Spor yazarları Göztepe - Beşiktaş maçını değerlendirdi!
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Göztepe ile kozlarını paylaştı. İlk yarıyı 1-0 öne geçen siyah beyazlılar, ikinci yarıda skoru koruyamadı. 1-1 berabere biten mücadelede taraflar puanları paylaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları ise Göztepe - Beşiktaş maçını flaş ifadelerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
Giriş Tarihi:
MUSTAFA ÇULCU - SONUCA TESİR EDEN HATA
Rafa Silva serbest oynuyor, geziyor, arıyor, atıyor.
Chamberlain heybesindeki kalitesini sahaya dökünce keyifle izleniyor. Göztepe kazanamadığı son 10 maçın 6'sında 8 gol attı lakin kalesinde 16 gol gördü. İsmail'in beraberlik golü çok estetik, jeneriklik bir vuruştu.
Karşılıklı ataklarla keyifli bir futbol seyrettik. Beşiktaş iyi başladı lakin devamını getiremedi. Oyunun hakkı da beraberlikti.
Ozan Ergün oyunu oynatma isteği yüksek bir hakem. Ellerinkolların illegal kullanımında daha dikkatli olmalı. Rafa Silva'nın yüzüne yaptığı eylemde Bokele net sarı kart görmeliydi.
***