Beşiktaş'ta Twente maçı hazırlıkları
UEFA Avrupa Ligi'nin 8. haftasında 30 Ocak Perşembe günü Hollanda ekibi Twente'yle deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.01.2025 - 17:54
UEFA Avrupa Ligi'nin 8. haftasında 30 Ocak Perşembe günü Hollanda ekibi Twente'yle deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Isınma ve 5'e 2 çalışmalarıyla başlayan antrenmanın son bölümünde siyah-beyazlı ekip taktik idman gerçekleştirdi.
Beşiktaş, yarın 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanın ardından özel uçakla Almanya'nın Münster kentine, daha sonra da kara yoluyla maçın oynanacağı Hollanda'nın Enschede şehrine gidecek.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde art arda yaptığı hamleleri açıklayan Beşiktaş, rotasını şimdiden yaz planlamasına çevirdi. Yeni sezonda kalede daha güçlü bir yapı oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, Brezilya’nın Santos takımında forma giyen 25 yaşındaki Gabriel Brazao için resmi girişimlere başladı. Kulübün, Brezilyalı eldiven adına teklifini ilettiği ifade edildi. -
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında RAMS Başakşehir'e konuk olacak Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e konuk olacak. Siyah beyazlılar zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte RAMS Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ara transfer döneminde yeni bir yapılanmaya giden ve önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, sezon sonu için de çalışmalara şimdiden başladı. Bu doğrultuda siyah beyazlılar, milli kaleci Altay Bayındır'ı yakın takibe aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)