Ciro Immobile attığı golle Mauro Icardi'nin rekorunu kırdı!
Galatasaray ile Beşiktaş, 2023-24 sezonun Süper Kupa karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Ciro Immobile, 21’inci saniyede attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, Süper Kupa’nın en erken golünü kaydetti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.08.2024 22:34
Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği Süper Kupa karşılaşması golle başladı. Mücadelenin henüz 21'inci saniyesinde Nelsson'un hatası sonrasında topla buluşan Immobile, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. Tecrübeli golcü, bu golle birlikte Süper Kupa'nın en erken gol rekorunu da kırmış oldu. Süper Kupa tarihinde daha önce en erken golü, geçtiğimiz sene Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanan karşılaşmasının 50'nci saniyesinde Mauro Icardi kaydetti. O maçta U19 takımıyla sahaya çıkan sarı-lacivertliler, golün ardından sahadan çekilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Marsilya'nın satış listesine koyduğu Pierre-Emile Hojbjerg için teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların transfer için rakibi ise Juventus olacak. -
Beşiktaş'ta forma giyen Vaclav Cerny için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Oyuncunun eski kulübü, Çek futbolcu için devreye girdi. -
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Wilfred Ndidi’nin olası ayrılığına karşı orta saha arayışlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Fiorentina forması giyen İtalyan orta saha Rolando Mandragora’yı transfer listesine aldığı ve oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. -
Yeni teknik direktör Vincenzo Italiano ile birlikte transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için Juventus’un planlamasında yer almayan 3 yıldız futbolcuya yöneldi. Siyah-beyazlıların orta saha ve kaleci bölgesi için İtalyan ekiple temaslarını sürdürdüğü ve toplamda 7 transfer hedeflediği belirtildi.