Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 maç daha çıkacak!
Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bandırmaspor ve Sakaryaspor ile İstanbul'da, Gençlerbirliği ile de Kocaeli'nde hazırlık maçı yapacak.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.07.2024 - 16:19
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'daki kamp çalışmalarını tamamlayan Beşiktaş, İstanbul'a döndü. Burada çalışmalarını sürdürecek siyah-beyazlılar, TFF Süper Kupa müsabakasına kadar 3 hazırlık maçı daha yapacak. Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına; Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor'la oynayacağı hazırlık maçlarıyla devam edecek" denildi.
Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı şöyle:
24 Temmuz Çarşamba
18.00 Beşiktaş - Bandırmaspor (BJK Nevzat Demir Tesisleri)
27 Temmuz Cumartesi
20.00 Beşiktaş - Gençlerbirliği (Kocaeli Stadyumu)
30 Temmuz Salı
18.00 Beşiktaş - Sakaryaspor (BJK Nevzat Demir Tesisleri)
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş ile sözleşmesi feshedilen Mert Günok, Fenerbahçe'ye imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Sol beke bir transfer hedefleyen Beşiktaş, Vasco de Gama forması giyen Lucas Piton ile anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcuyu siyah-beyazlıların eski yıldızları Josef ve Bobo ikna etti. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Gabriel Paulista'nın ailevi gerekçelerle takımdan ayrılma talebini kulübe ve teknik ekibe ilettiğini ve oyuncuya transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın transfer listesine dahil ettiği Inter forması giyen Luis Henrique ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı kanat oyuncusuna talip olduğunu bildirdi. İtalyanlar ise, “Bölgesine yeni futbolcu aldıktan sonra görüşebiliriz” yanıtını verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)