Beşiktaş'tan transfer bombası! Brezilyalı yıldıza kanca
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde önemli takviyelere imza atmak istiyor. Brezilya basınının iddiasına göre siyah-beyazlı ekip, yıldız isim için harekete geçti. İşte haberin detayları... | Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.05.2024 11:58
- Güncelleme Tarihi: 13.05.2024 12:23
Ligde kötü bir sezon geçiren Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak istiyor.
Son olarak Corendon Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar transfer harekatına geçti.
Yönetim hücum hattını kuvvetlendirmek için çalışmalara başladı.
Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı ancak gerçekleştiremediği Philippe Coutinho için flaş bir iddia atıldı.
Brezilya basınında çıkan habere göre Cruzeiro, 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.
Ancak haberin detaylarında şu anda kiralık olarak Al-Duhail'de forma giyen yıldız oyuncu için Cruzeiro'nun, Beşiktaş ve Olympiakos ile bir yarışa girdiği söylendi.
Ayrıca Philippe Coutinho'nun, Avrupa'da kariyerini sürdürmeye sıcak bakması durumunda önceliğin ufak bir farkla da olsa Beşiktaş'ta olduğu da iddia edildi.
19 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Al-Duhail formasıyla 19 resmi maça çıkan Philippe Coutinho bu karşılaşmalarda 5 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.
Sambacı yıldızın bonservis değeri 7.5 milyon Euro olarak biliniyor.
Deneyimli futbolcunun sözleşmesi 2026'da sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı karşılaşmanın adresi belli oldu. Siyah-beyazlıların 26 Kasım'daki mücadeleyi Gürcistan'ın Batum kentinde seyircili oynayacağı kesinleşti. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Celtic'te Alistair Johnston sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlılarla oynanacak maçta forma giyemeyecek. Kanadalı sağ bekin yokluğunda Colby Donovan'ın görev alması bekleniyor. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano sistem değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. İtalyan hoca, Hyeon-gyu Oh'un performansı sonrası iç saha maçlarında Güney Koreli golcüyü, Dusan Vlahovic ile birlikte ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)