TRANSFER HABERİ | Beşiktaş'tan Bundesliga ekibine ret!
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ederken, flaş bir haber geldi. Siyah-beyazlı ekibin yıldızına talip oldu. Kartal ise bu teklif ret cevabı verdi. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.04.2024 06:40
Beşiktaş'ta bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy için teklifler gelmeye devam ediyor.
Son olarak Alman ekibi Stuttgart'ın genç oyuncu için devreye girdiği ve Siyah-Beyazlılara 2 farklı teklifte bulunduğu ortaya çıktı.
İKİ ÖNERİYE DE RET İLK
Takvim'in haberine göre; İlk olarak 12 milyon Euro bonservis +bonus öneren Bundesliga ekibi, 2. teklifini de 3 milyon Euro kiralama, 15 milyon Euro da satın alma opsiyonu şeklinde kulübe iletti.
İki teklifi de anında reddeden yönetimin Semih için 30 milyon Euro ve üzeri bir teklif beklediği belirtildi.
Bu sezon 30 maça çıkıp 11 gol, 2 asiste imza atan Semih'in Beşiktaş ile olan kontratı 2028'de sona erecek
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu için flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinin, kritik mücadelede başarılı oyuncuyu tribünden takip edeceği öne sürüldü. -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı.